Totul despre micropigmentare sprancene (microblading)

Micropigmentarea sau microblading-ul este o pigmentare de lunga durata realizata cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate.

Tehnica speciala utilizata pentru obtinerea unei micropigmentari fir cu fir sau contur plin mai este cunoscut si ca machiaj semipermanent, tatuaj cosmetic, microblading sau implicit micro-pigmentare

De aceasta procedura poate beneficia toata lumea, de la persoane tinere pana la cele mai in varsta, care isi doresc un machiaj soft si o imbunatatire eleganta a infatisarii lor, exceptie fac doar persoanele minore sau cu probleme medicale grave.

Micropigmentarea se poate realiza atunci cand nu mai poti obtine prin pensare rezultatul dorit si nu mai vrei sa apelezi la machiajul clasic, ai nevoie de mici sau mari corectii ce pot fi rezolvate doar cu ajutorul pigmentilor cosmetici sau cand ai nevoie sa economisesti timpsa eviti un stres zilnic si totodata sa ai un aspect proaspat 24 ore pe zi.

Acele folosite sunt de unica folosintaustensilele sunt sterilizate conform normelor de sanatate actuale.

Procedura se realizeaza in 2 etape:

  1. Prima etapa este cea de baza care implica consultatie si consiliere estetica in care se stabileste forma, culoarea si prima sedinta de micropigmentare.
  2. In cea de-a doua sedinta se accentueaza culoarea si se definitiveaza forma.

Este o procedura fara durere, aplicandu-se o creme analgezica de cea mai buna calitate.

Intrati in sectiunea de preturi pentru a consulta preturile pentru micropigmentare (microblading) in cadrul Salonului VicMar.

Puteti verifica in sectiunea de oferte daca exista oferte pentru micropigmentare active. Atentie! Ofertele sunt limitate, profitati acum si programati o sedinta de micropigmentare.

Lasă un răspuns